Bestel informatie

Bestelinformatie

Bestel Informatie

 

*Bestellingen

 

Wanneer u online bestellingen bij ons plaatst die na 17:00 uur en op zaterdag en Zondag plaatsvinden, dan worden deze direct de volgende werkdag naar onze afdeling productie doorgestuurd om verwerkt te worden.

 

*Vervoer

 

Plexi-world.be maakt gebruik van meerdere vervoerders en koeriers diensten zoals GLS en DpD. Daarnaast hebben wij ook een transporteur voor de groot formaten.

 

*Betalen

 

Bij ons kunt U met iDEAL, Bancontact en via bank overschrijving betalen . Indien u niet in de gelegenheid bent om met iDEAL, Bancontact of bank overschrijving te betalen neem dan even contact met ons op.

 

 

*Verzendkosten

 

De verzendkosten hanteren wij in 3 tarieven: € 12,50 voor kleine paketten, € 16,95 voor middelgrote paketten en € 25,95 voor grote paketten.

 

 

*Levertijd

 

Het merendeel van onze kunststof producten ligt op voorraad. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw materiaal de volgende dag geleverd wordt belt u dan even. Tijds leveringen zijn mogelijk tegen meer prijs. Dezelfde dag afhalen is mogelijk tegen meer prijs. Wilt u zekerheid ? bel of mail dan gerust.

 

*Een beschadiging tijdens transport?

 

Zendingen worden door ons goed en zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Er kan helaas af en toe natuurlijk tijdens het vervoer iets misgaan of beschadigd raken. Neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden.

 

*RETOUR- EN TERUGGAVEBELEID

 

Alle producten die door Plexi-world.be in onbeschadigde staat en volgens opgave zijn geleverd, komen niet in aanmerking voor retournering en kunnen dus niet worden geruild, aangezien het maatwerk betreft.

Producten die beschadigd aangeleverd zijn, kunt u binnen 7 dagen retourneren, en wij zullen deze kosteloos vervangen. Ook producten die niet volgens opgave zijn aangeleverd, kunt u binnen 7 dagen retourneren en ook deze zullen wij kosteloos alsnog volgens de correcte opgave aanleveren.

 

 

*Zagen

 

Wanneer U bij ons in de shop besteld dan zagen wij dit in lengte en breedte voor U. Alle andere bewerkingen zijn maatwerk, mail ons dan en we kijken wat mogelijk is.